Va det någon som sa trött?!

OOH, what a night! Har sovit två timmar, max! Vad kan det bero på? En bebis kanske... Så idag är jag snygg vill jag lova. Sitter här och hinkar i mig kaffe och hoppas att tösa ska somna snart...ja, det blev tyst nu.
Måste passa på att sova jag med...sisten till sängen är ett ruttet ägg!!!!
Hej hopp!!!!



Sari 


Far och flyg med vinden

Men vinden i mitt hår svävar jag mot nya äventyr denna tisdag. På med pjucken och koppla doggen, ta med några skitpåsar till honom sen är vi redo för en sväng i det vackra höstvädret. (Tur att jag inte fixade frillan idag, ingen idé, peruken kommer va åt alla håll och kanter i detta blåsväder. Om det ser ut som att jag "backar mig fram" så är det inte så, utan håret är åt fel håll.)

Bebis är iväg och simmar (plaskar) med farmor och faster. Och jag får egentid, det gillas och behövs då och då.
Va och tränade igår efter flera veckors paus p.g.a förkylning, hosta och inflamation i knät. Det kändes lite tungt i starten men ordet DISCIPLIN ekade i mitt huvud och det va bara att köra järnet. Att mesa är inte min stil, inte på gymmet iallafall.



Sari

Packa ÖB-påsarna och dra till Strängnäs

För en vecka sedan kom bror med familj på besök under helgen. På söndagen när de skulle åka hem kom jag och milla på en crazy idé....vi gör en "syskon swap".Sagt och gjort. Jag packade ner mina och bebis prylar i typ hundra påsar. Varför inte ta EN STOR väska istället? Nee, jag tyckete det va bra med Öb-påsar och willys-påsar. Jag fungerar inte under stressade situationer. Vem sa att det va en stressad situation? Det va bara jag som fick så jäkligt bråttom som vanligt och sprang runt som en yr höna. Va ju så rädd att jag skulle glömma nåt viktigt, typ hårfönen?! När bilen va fullproppad vinkade jag man och bror adjö för en vecka i Strängnäs.

Vilken vecka!!! Minns den med ett stort gapskratt....det va härligt crazy!
Den bestod av: shopping (ett måste), promenader längs mälaren med matning av änderna (de fick en och annan limpa i skallen och jag halkade i deras skit), sushi från delikatessdisken på coop forum (en välbesökt plats, jag tror till och med att mannen bakom disken kom ihåg våra namn tillsist, en vecka i gourmé:ets tecken), ett besök på Tom Tit i Södertälje (kul, men jag är för dum för sånt), manikyr och gott att äta och dricka framför idol (vuxen tid när flickorna somnat, tok stressad att de skulle vakna, kletade på nagellacket snabbt som f-n och hällde i mig ölen och slängde i mig chipsen så de hamnade på tvären i halsen), skrattanfall och massa, massa bus med flickorna, en och annan diarré blöja byttes under dessa dagar, min bebis ska få "brödyxor" (tänder). Så odören va fin fin hos tattar flickorna i det lilla radhuset i Strängnäs.

Nu är jag åter hemma...se upp!!!!



Sari 


Jag vill bara skrika TACK!!

Idag vill jag tacka för ALLT. Mitt underbara barn, man, familj, vänner, djur, hus, mat, gardiner, tvättmaskin....ja, LIVET! Tack för att jag fick öppna mina ögon imorse och uppleva ännu en dag.
Jag fylls av värme när jag tänker på detta......
P.s tack till och med för stenen i skon som jag hade under min promenad.

"Lev din liv på ett sådant sätt att dina medmänniskor gråter medan du själv glädjer dig när du dör. Då har du levt ditt liv fullt ut. No regrets!"

Ta hand om dig och varandra....

Tack för mig för denna gång.




Sari

Atjoo!!!

I lillahuset på prärien avlöser den ena nysningen efter den andra. Katterna flyr. "-Här kan vi inte vara kvar, människorna har blivit tokiga...spottar och fräser!" Näsdukarna flyger högt och lågt. Det knapras tabletter och en och annan trillar ner på golvet och rullar sin kos. I takt med hostmedicinen sjungs det snapsvisor.
Det här är vår plan, vår fight mot förkylningen.
Både jag och bebis är krigsmålade (röda om snoken), denna fight ska vi vinna!!!!

Som det ser ut nu blir det en lugn helg, men återvinns krafterna blir det säkert nåt bus.
Tills dess så vet ni vad vi sysslar med.....atjooo!!



Sari





Klar luft, snoriga bebisar och pannlampor....

Hösten är kommen. Luften är klar och nätterna kyliga, bebis är snorig och hostig.
Jag börjar känna något lurt i halsen. Klara höst tecken.
Igår tvättade jag alla fönster och bytte till höst/vinter gardiner. Lite mörkare tyg, mer mysigt och ombonat. Taklampan i köket fick ryka, alldeles för STOR i vårt LILLA kök. Blev mycket mera luft i rummet när den försvann. Har ett stort ljus på bordet istället. Jag kanske skulle köpa fyra pannlampor och hänga på varje stol. Den gäst som inte ser kan använda sin. Why not.....
När jag ändå va igång med att dona och fäja, torkade jag av alla våra bonniga köksluckor. Fortfarande gamla men nu något rena.


Sari






Fuck off....

Orka, orka...
Jag skiker så det ekar men ingen jävel hör!
Känns som att jag är instängd i en bubbla med pannsarväggar....

Det är en sån dag...en dag då man vill be alla fara och flyga, till och med mig själv.
Jag får liksom inte plats i mitt eget skinn.....och ork finns inte till nåt...inte till ett enda jävla leende ens....
Så fuck off.....


sari

Run bitch run!!!

Vad har det två finska flickorna gjort idag då?

När vi slog upp ögonen imorse så stuttsade jag upp ur sängen och släppte en fjärt och slet bort sängkläderna, dax att bädda rent. Ikväll blir det skönt att lägga sig i rena sängkläder.
Bebis låg och sjöng sin morgonvisa. Så ljuvligt att höra. Jag ville bara öppna fönstret på vid gavel och skrika "Godmorgon vilken härlig dag!!!!" Så det gjorde jag kl 07.00. En dam på gatan höll på att få hjärtslag, fåglarna flög sin kos och katterna skrek av skräck. "- She´s awake!"
Sedan kastade jag ner tvätten nedför "tvättnedkastet" (källartrappen) och hoppades även denna gång att thailändskan i källaren skulle ta över. Men kikade ner lite senare och såg att tvätten låg kvar. Jag fick helt enkelt pallra mig ner och mata tvättmaskinen som gått varm hela dagen. 
Nu sitter jag här mätt i magen och laddar inför träning. Har verkligen kommit igång och mår hur bra som helst.
Till både kropp och själ.
Run bitch run!!!



Sari


RSS 2.0